U bent niet verbonden met matchmaking servers fix

Probeer het bestand opnieuw te uploaden. 0xC004E016, 0xC004F210 Als u ging een productcode voor een andere versie of editie van Windows. Als u contact met ons hebt opgenomen en OneDrive weer werkt, kunt u ons dit laten weten door de e-mail te beantwoorden die we u hebben gestuurd. Dit verwijdert alle software na dat punt in de tijd die u hebt geïnstalleerd zonder dat uw persoonlijke bestanden. De verbinding met OneDrive is verbroken tijdens de bestandsoverdracht of u was niet aangemeld bij OneDrive. Het verwijdert ook alle favoriete mappen en snelkoppelingen, en doet hetzelfde als het verwijderen van profilename. In de meeste gevallen is het mogelijk om beide (2,4 Ghz als 5 Ghz) op uw router in te schakelen. Als de informatie onjuist is en / of de app opnieuw is opgestart, probeer dan uit te loggen en weer in te loggen.

Oplossing: Outlook: U bent niet verbonden met matchmaking servers fix

Zoek het bestand en probeer het opnieuw te uploaden. Vul een productcode die overeenkomt met de editie van Windows op uw apparaat.

Videos

PublicAgent Jenkas hot body is bent over and fucked hard.

Controleer of u: U bent niet verbonden met matchmaking servers fix

Als u niet weet wat Proxy Server is, is het een omleiding via een IP naar de nat en geil ze komt gillend klaar externe site, meestal gebruikt voor anoniem surfen. U kunt zelfs een PST toevoegen, die wordt gebruikt voor imap-, POP3- en webgebaseerde e-mailaccounts, als u dat wilt of nodig hebt. OneDrive kan dit bestand niet uploaden naar deze locatie Het volledige pad (inclusief de bestandsnaam) is te lang. OneDrive kan dit bestand niet vinden Het bestand is mogelijk verplaatst, van naam veranderd of verwijderd voordat u het probeerde te uploaden. But if this doesn #8217;t work, je nodig hebt om uw pc te resetten.

Op u bent niet verbonden met matchmaking servers fix

Bekijk alle berichten van u bent niet verbonden met matchmaking servers fix →

Eén Reactie op “U bent niet verbonden met matchmaking servers fix”

Laat een Antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *